25/6 Torsdag

Jobbsök!

Som arbetslös finns det väldigt lite att göra med tiden, samma sak varje dag.. 
Nu har ju jag tur som har körkortet att jobba med, och en häst att ta hand om. Men för andra stackare som inte bor på landet, med egen häst och inget körkort att jobba på, måste arbetslösheten vara en plåga. Alla vänner jobbar, så dom kan man inte umgås med, staden är man less på sen 2 år tillbaka. Att man dessutom är pank uppe på det blir ju som sockret på pastan, makes it a lot worse :s
Men som tur är finns det bot! :D Att söka jobb, och förhoppningsvis bli anställd.
Jag söker jobb, och nu är det så att jag kanske kommer få jobb under Yran. På en resturang, alltså med det jag ville jobba med i sommar :D säger inte vilken än för inget är bestämt.
I alla fall, jag ringde och han killen där lät jättepossitiv :D
Så nu håller jag tummarna tills jag får kramp att jag får jobbet. kanske intervju nästa vecka *nervös*

Ville bara skriva av mig det ^^
puss och hej

13/6 Lördag

"Who can say where the road goes"

12/6 Fredag

En såndär jävla gadd!

Jag sitter vid datorn i köket, helt oskyldigt surfar jag runt på facebook när plötsligt BZZZZZZZT kommer en stor jävla geting och sätter sig på väggen ca 20 cm från mig.
Jag, kastar mig upp från stolen, vilt skrikande, viftande, sparkande,. Galen? Jag rusar fram till köksbordet och utrustar med mig det bästa vapen som finns mot getingar, nämligen ett skrivblock.

Jag tar sikte på getingen som nu förflyttat sig till fönstret och... PANG!
Jag står stel en sekund innan jag tar bort skrivblocket från fönstret och ser getingen trilla död ner på fönsterkarmen, VICTORY!!
*Malin dansar segerdans i köket*

Efter segerdansen återgår jag till den döda getingen. Jag pillar upp getingen med en tesked för att inspektera den närmare. Den är stor och äcklig, som alla getingar. Jag ryser och kastar den i soporna, och återgår sedan till facebook.

Men händelsen får mig att tänka, varför har getingar en gadd, en smärtsam, hemsk, vass, jobbig, irreterande jävla gadd?
Självförsvar obviously, men vilket jäkla självförsvar sen. Det första som händer efter att getingen stuckit en är ju att den går och dör. Så vilken nytta har getingen egentligen av gadden? 
Det är ju en annan sak med hummlor som kan sticka flera gånger utan minsta skada, men whats the point med getingar och bin som ändå kolar vippen efter sticket, som i vissa fall kanske bara beror på ett onödigt ursinnerutbrott från getingens sida. Så getingen blir arg, eller mosad, eller what ever. Så den sticker dig. Getingen "klarar sig" och flyger någon meter och dalar sedan död ner på marken! Whats the point?! 

Nej, detta gör mig gråhårig. Sämsta självförsvaret ever!
 


RSS 2.0