Jerrys tunga sång...

Galenskaparna är väl helt underbara!
Idag kollade jag och Emil på Galenskaparnas "Stinsen brinner....filmen alltså"
Jag har aldrig hört talas om den förut, innan jag träffade Emil hade jag bara sett "Leif". Vilken också är helt underbar.
Men den var rikltigt bra faktiskt.. Jag måste bara lägga ut texten till den bästa sången i hela filmen. Men man måste nog se filmen för att fatta ;)
Låten är iaf helskön. Precis som jag ;)




Staden som har sett mig födas Och bli välväxt stor och lång Den har blivit mig för liten Och för insnöad och trång Ingenting kan hålla kvar mig Jag har stora ting på gång Så nu drar jag första versen I min tunga avskedssång Detta är en håla I hålor bor det sork Jag är ingen sork, så jag reser nu Detta är en flaskhals I flaskor sitter kork Jag är ingen kork, adjö! Här klev jag ur mammas mage Här fick jag min första tand Här blev jag den givne kungen Över sandlåda och sand Här blev jag en Casanova Redan som en konfirmand Men nu har jag växt mig större Och behöver mera land Detta är en avkrok I avkrokar bor löss Jag är ingen lus, så jag reser nu Detta är en fälla I fällor fastnar möss Jag ingen mus, adjö! Jag har kysst min mor på kinden Jag har sagt adjö till far Och dom tog mig hårt i handen Och dom bad mig stanna kvar Men jag kände, jag var färdig Jag var helt igenom klar Så jag tände cigaretten Och så gav jag dom mitt svar Detta är ett avlopp (sa jag) I avlopp simmar skit Jag är ingen skit, så nu reser ja Detta är en soptipp Som möglar bit för bit Ja det sa jag till dom, för det tyckte jag lät bra Sedan gick jag till stationen Och det kändes helt okej Och då mötte jag på vägen Hon som var min första tjej Hon var vackrare än nånsin Så jag stanna och sa hej Och hon tog min hand försiktigt När hon lyssnade på mig Detta är en dosa (sa jag) I dosor ligger snus Jag är inget snus, så nu reser jag Detta är en bunker, sa jag I dom finns inget ljus Jag är inget ljus, adjö! Men då sa hon, medan blicken Lugnt studerade min rigg. Jasså staden är för liten Du har växt och blivit ”big” Men för mig förblir du alltid Lille blyge Musse Pigg Och hon log och bjöd på kola Men jag sa och tog en cigg Detta är en kasse I kassar ligger ost! Jag är ingen ost, så nu reser jag! Detta är kruka I krukor stoppas frön Jag är inget frö, adjö! Jag är inget frö, adjö!

Less

Jävla fitta vad jag är less nu!
Måste skaffa eget. Få ett jobb och skaffa eget.
Pallar inte längre...!


Kingsta

Sitter åter igen i min sköööna säng och kollar på film. Är så frukansvärt trött så jag mår illa, men kan ändå inte sova.. :s
Har spenderat några dagar i Kingsta med Madde :)
Vi har ridit, tolkat, varit på bio och kört släde med Bromsen.

I förrgår var jag jag och Madde ute och red Sebbe och Tandkräm,
Jag fick rida Tandkräm, supermysig häst. Verkligen..
Vi red till Bromsen där vi ställde in hästarna i stallet, och tog oss en fika innan vi red tillbax igen.
 
Igår tolkade vi med madrass bakom häst. Först ut var Emil, fegfisen!
Så fort han började komma upp i lite fart släppte han taget om repet.
När jag tolkade drog Sebbe iväg i galopp och fy fan vad fort det gick. Awsome jävla kul!! ;D
Färden slutade i en fetkrasch med en snödriva, och jag var inte den enda som kraschade. Madde flög också av. Hehe!

Idag åkte vi häst och släde.
Det var riktigt mysig att vara ute med häst och släde i skogen. Det är allt för sällan man är ute så!
När jag är med Madde och vi håller på med hästarna blir jag värsta peppad att fortsätta rida. Behålla Lusse.
Men jag kan inte behålla Lusse. Jag kan inte ha kvar honom om jag ska flytta och skaffa jobb.
Kommer varken ha tid, plats elle råd. KUK!

Imorgon ska jag dit igen. Sen kommer Madde hit så rider vi hästarna här hemma, som det låter.
Roolit!




RSS 2.0